Witam jak w temacie mam domowy serwer na win2k3 server r2 64bit który działa jako serwer DLNA/plików/wydruku i czasami ftp. Wszystkie urządzenia logują się bez problemu poza komputerem stacjonarnym problem polega na odrzucaniu poświadczeń i stacjonarny i serwer mają założone te samo konto z tym samym hasłem dla uproszczenia ten sam błąd czy to podczas podłączania zmapowanych dysków, chęci wydruku czy po prostu zalogowaniu (połączenie zdalnego pulpitu działa bez zarzutu). Dodam że komputer stacjonarny działa na Win 7 64 bit Ultimate, popełniłem jeden błąd (jako że wcześniej wszystko działało bez zarzutu) zmieniłem na stacjonarnym datę o kilka lat wstecz (musiałem uruchomić program który tego wymagał) niestety nie zdając sobie z tego konsekwencji. Zmiana czasu na prawidłowy na stacjonarnym a potem również synchronizacja na serwerze niestety nie pomogła. Cały czas podczas próby połączenia dysków sieciowych twierdzi że poświadczenia są błędne i prosi o nowe cokolwiek bym nie wpisywał cały czas odrzuca. Sprawdzając logi na serwerze wynika z tego że nawet nie odbiera próby zalogowania. Nie wiem czy problem leży po stronie Win 7 czy Server 2003 tak jak by na którymś kompie konto zostało wyłączone/wygasło. Proszę o pomoc nie mam pojęcia co to może być ????