Mam problem z zainstalowanie DirectX 9.0c, wiem ze ten temat gdzieś tu był, ale niewiem gdzie wiec pisze tu ...
Co zrobić żeby się zainstalował?? Poniższe próby nic niedały :
* Usługi KArtograficzne - W moich usługach niema takiej zakładki
Kilka przykładów gdy instalowałem DirectX :
1.W start/szukaj wpisałem do szukania Directax znalazło mi troche więc sie z wami podzielam:
2.Poprzez DirectX Buster Pousuwałem wszystko tylko zostalo tak jak wpoście powyżej w zakładce Commponents(jakieś drobne ustrojstwa).
3.Dzięki, pomocy ***** (zostało znaleziono coś takiego)..
Aby usunac problem z instalacja directx 9.0 c na sp2 nalezy skopiowac 3 pliki (dsetup.dll dsetup32.dll oraz dxsetup.exe (lub inny odpalajacy instalacje 9.0 b) z katalogu instalki directx 9.0b do katalogu instalki directx 9.0 c, a nastepnie odpalic instalacje z katalogu z rozpakowanym directem 9.0 c. Mam nadzieje ze to pomoze
5.Dzisiaj znalazłem w gazecie (Twój Niezbędnik) , na płycie Directa 9.0c no i instaluje.
Wywala mi błeda że jest błędny plik - directx.log-w folderze WINDOWS jest zły.
6.
7.
Widocznie usunełem przez tego DirectX Buster, tylko tam jakieś rejestry pozostały w zakładce Components.
No, a przy próbie instalki tego z Microsoftu.
Wyskakuje na nowo odpoczątku ten błąd, wcześniej niż przedtem.
8.
No, według mnie sie odinstalował:
Jak wziełem szukaj direct to tylko instali i setapy do nowych znalazł:
Screeny z
DirectX Buster
9.
Uzyłem tych komend ale nic mi nie dały ....
" services.msc " , "RegEdt32 " , "net start CryptSvc " , " net stop CryptSvc "
Przy czym korzystając z tych skrótów "net stop CryptSvc " , " net sart CryptSvc " miały one na celu włączenia usługi kartograficznej, lecz z tego co zauważyłem to to się niepowiodło . Dlaczego??. Dlatego, że niemoge nadal zainstalować tego Directa...
Proszę o konkretne odpowiedzi, ponieważ mój dorobek informacji się skończyłe.
Ehh, no pomóżcie koledze w potrzasku .
Wsyzstko tutaj zamieszczone niepowiodlo sie..